Extrase din şedinţele 2008

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Extras din procesul verbal al şedinţei miercuri, 18 iunie 2008, ora 12.00

Rapoarte de monitorizare ● Informări ale Serviciului Inspecţie ● Solicitările ACC de scoatere a programelor Antena 1 şi Antena 3 din lista pentru programe libere la retransmisie şi punctul de vedere al Antenei 1 şi al Antenei 3

Extras din procesul verbal al şedinţei duminică, 15 iunie 2008, ora 12.00

Discuţii cu privire la emisiunile difuzate de posturile de radio şi de televiziune în campania pentru alegerile locale

Extras din procesul verbal al şedinţei vineri, 13 iunie 2008, ora 12.00

Discuţii cu privire la emisiunile difuzate de posturile de radio şi de televiziune în campania pentru alegerile locale

Extras din procesul verbal al şedinţei joi, 12 iunie 2008, ora 10.00.

Discuţii cu privire la emisiunile difuzate de posturile de radio şi de televiziune în campania pentru alegerile locale. - Informări ale serviciului Inspecţie - Rapoarte de monitorizare - Solicitare amânare termen intrare în emisie - Discutare adrese - (...)

Extras din procesul verbal al şedinţei miercuri, 11 iunie 2008, ora 12.00.

Discuţii cu privire la emisiunile difuzate de posturile de radio şi de televiziune în campania pentru alegerile locale - Realitatea TV - Galaxy TV Drobeta Tr. Severin - S.C. Băleanu Servcom Moldova Nouă /radio şi TV - Dîmboviţa TV Tîrgovişte - TV Bacău şi Radio Alfa (...)

Extras din procesul verbal al şedinţei marţi, 10 iunie 2008, ora 10.00

Solicitare licenţă audiovizuală prin satelit - Discuţii cu privire la emisiunile difuzate de posturile de radio şi de televiziune în campania pentru alegerile locale - Rapoarte de monitorizare - Solicitări amânare termene intrare în emisie - Solicitare modificare licenţă audiovizuală - Solicitări (...)

Extras din procesul verbal al şedinţei luni, 9 iunie 2008, ora 12.00.

Şedinţa s-a desfăşurat în prezenţa următorilor membri ai Consiliului: Răsvan Popescu, Cristina Trepcea, Gelu Trandafir, Dan Grigore, Grigore Zanc, Attila Szasz, Emanuel Valeriu. 1.Discuţii cu privire la emisiunile difuzate de posturile de radio şi de televiziune în campania pentru alegerile locale. B1 (...)

Extras din procesul verbal al şedinţei joi, 5 iunie 2008, ora 12.00

Solicitare licenţă audiovizuală prin satelit - Discuţii cu privire la emisiunile difuzate de posturile de radio şi de televiziune în campania pentru alegerile locale. - nformări ale Serviciului Inspecţie - Rapoarte de monitorizare - Decizii de autorizare - Solicitări cedare licenţe audiovizuale - (...)

Extras din procesul verbal al şedinţei de miercuri,4 iunie 2008, ora 12.00.

Discuţii cu privire la emisiunile difuzate de posturile de radio şi de televiziune în campania pentru alegerile locale.

Extras din procesul verbal al şedinţei de vineri 30 mai 2008, ora 12.00

Discuţii cu privire la emisiunile difuzate de posturile de radio şi de televiziune în campania pentru alegerile locale.

Extras din procesul verbal al şedinţei de joi 29 mai 2008, ora 10.00

Discuţii cu privire la emisiunile difuzate de posturile de radio şi de televiziune în campania pentru alegerile locale. Rapoarte de monitorizare.Solicitări prelungiri licenţe audiovizuale

Extras din procesul verbal al şedinţei de miercuri, 28 mai 2008, ora 12.00

Discuţii cu privire la emisiunile difuzate de posturile de radio şi de televiziune în campania pentru alegerile locale ● Decizii de autorizare

Extras din procesul verbal al şedinţei de marţi, 27 mai 2008, ora 10.00

Alegerea vicepreşedintelui C.N.A.; Discuţii cu privire la emisiunile difuzate de posturile de radio şi de televiziune în campania pentru alegerile locale; Informări ale Serviciului Inspecţie; Rapoarte de monitorizare; Decizii de autorizare; Solicitări prelungiri licenţe audiovizuale cu 9 ani; (...)

Extras din procesul verbal al şedinţei de luni, 26 mai 2008, ora 10.00

Discuţii cu privire la emisiunile difuzate de posturile de radio şi de televiziune în campania pentru alegerile locale; Diverse

Extras din procesul verbal al şedinţei de joi, 22 mai 2008, ora 10.00.

Solicitare licenţă audiovizuală prin satelit - Discuţii cu privire la emisiunile difuzate de posturile de radio şi de televiziune în campania pentru alegerile locale - Rapoarte de monitorizare - Decizii de autorizare - Contestaţie cu privire la sancţionarea postului Nova (...)

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7