INFORMARE DE PRESĂ privind modificarea unui spot TV și a spoturilor radio aferente campaniei de vaccinare împotriva COVID-19

30.12.2020


envoyer l'article par mail title=

Consiliul Național al Audiovizualului informează posturile de radio că spoturile audio aferente campaniei de informare și comunicare privind vaccinarea împotriva COVID-19 în România au fost modificate și pot fi descărcate accesând link-ul http://s.go.ro/lurrpwep.

De asemenea, informăm radiodifuzorii că a fost realizat un alt spot video de tip testimonial cu domnul colonel doctor Valeriu Gheorghiță (purtând halat medical), spot care a fost încărcat pe link-ul http://s.go.ro/lurrpwep și care îl va înlocui pe cel difuzat în prezent.

Ținând cont de prevederile art. 2 din Instrucțiunea CNA nr. 5 / 22.12.2020 și de precizările primite din partea Secretariatului General al Guvernului, CNA transmite posturilor ca spoturile să aibă o periodicitate de 1-2 difuzări succesive în fiecare oră, ca mesaje de interes public.

Ordinea recomandată de SGG pentru difuzarea spoturilor este următoarea : colonel dr. Valeriu Gheorghiță, dr. Beatrice Mahler, dr. Mihai Craiu și dr. Adrian Marinescu.

Biroul Informare și Relații Publice