Comunicat de presă. Ședința publică a CNA din 16.03.2022

16.03.2022


envoyer l'article par mail title=
PDF - 99.3 ko
Lista distribuitorilor de servicii de programe care nu au depus la termen solicitările de modificare a avizelor de retransmisie

Întrunit în ședința publică din data de 16.03.2022, Consiliul Național al Audiovizualului a analizat situația întocmită de Direcția Control privind distribuitorii de servicii de programe care nu au depus la termen solicitările de modificare a avizelor de retransmisie, respectiv până la data de 03.03.2022, în conformitate cu dispozițiile art. 13 alin. 4 din Decizia CNA nr. 72/2012. [„În termen de 30 de zile de la publicarea listei must carry, distribuitorii de servicii de programe au obligaţia să introducă în oferta lor serviciile de programe care îndeplinesc condiţiile regimului must carry şi să depună la CNA anexa nr. 2, prevăzută la art. 2 alin. (2) lit. c)”]. La finalul dezbaterilor, Consiliul a decis să sancționeze cu câte o somatie publică 38 de societăți, conform tabelului anexat (termen de intrare în legalitate : 31 martie 2022).

În aceeași ședință, CNA a aprobat solicitările de licențe audiovizuale prin rețele de comunicații electronice ale societăților BEST MIXMEDIA SRL din Câmpina pentru serviciul de programe Disco Mix din București și ARDELEAN PRODUCTION MEDIA SRL pentru serviciul de programe Bihor TV din Oradea.

Biroul Informare și Relații Publice