Membrii Consiliului

Informaţii despre membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului

În această secţiune puteţi găsi scurte prezentări ale celor 11 membri ai CNA şi CV-ul complet al acestora.

Declaraţiile de avere şi de interese le puteţi accesa la rubrica Informaţii de interes public – Declaraţii de avere şi de interese – Membrii CNA.

 


LAURA CORINA GEORGESCU, Preşedinte

Producător şi scenarist al unor cunoscute emisiuni de televiziune, Laura Georgescu are o bogată activitate în audiovizual, experienţă în comunicare, precum şi în administraţia publică centrală.

RĂSVAN POPESCU, Vicepresedinte

Preşedinte al CNA în perioada 2007-2012. Autor de cărţi, scenarist, Răsvan Popescu a fost jurnalist BBC, redactor şef TVR, purtător de cuvânt al Guvernului şi al Preşedintelui Constantinescu. A absolvit Geologia la Bucureşti şi jurnalismul în (...)

VIOREL VASILE BUDA

Având activitate civică, publicistică şi ştiinţifică, Viorel-Vasile Buda a fost deputat, membru în Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport.

RADU CĂLIN CRISTEA

Om de cultură cu o bogată activitate jurnalistică şi literară, decorat cu Crucea Casei Regale a României, Radu Călin Cristea este membru al Uniunii Scriitorilor şi al secţiei de critică şi istorie literară a Asociaţiei de Bucureşti a Uniunii (...)

FLORIN GABREA

Scenograf de film (lungmetraj şi documentar) şi teatru, cu bogată activitate ca autor şi publicist, Florin Gabrea este membru al Uniunii Scriitorilor din România, Uniunii Cineaştilor din România şi Uniunii Artiştilor Plastici din România.

MARIA MONICA GUBERNAT

Monica Gubernat, doctorand al Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative în domeniul comunicării publice, este licenţiată în ştiinţe politice (2000) şi comunicare şi relaţii publice (2002).

RADU BOGDAN HERJEU

Lector universitar la Facultatea de jurnalism-filosofie din cadrul Universitatii Spiru Haret. Am susţinut 2 cursuri anuale: Tehnici de propagandă, manipulare şi persuasiune în televiziune şi Televiziune, cultură şi societate - 1999-2003

DORINA RUSU

Experientă profesională de jurnalist (din decembrie 1989 până în 2001), de membru al societătii civile, ca presedinte al Fundatiei Horia Rusu (din 2001 până în 2012) si de consilier pentru relatii cu societatea civilă si comunicare online în cadrul Partidului National Liberal (aprilie 2012- februarie (...)

GABRIEL TUFEANU

ORSOLYA - EVA BORSOS