Informare de presă

10.12.2013


envoyer l'article par mail title=

Consiliul Naţional al Audiovizualului vă invită la evenimentul „Premiile CNA”, ce va avea loc miercuri, 11 decembrie 2013, ora 14.00, la sediul său din Bulevardul Libertăţii, nr. 14, sector 5, Sala „Ralu Filip”.

Evenimentul este dedicat radiodifuzorilor licenţiaţi în România. În 2013, CNA şi-a propus să se implice mai mult în educarea gusturilor publicului, să crească transparenţa instituţională prin apropierea de public şi totodată să premieze radiodifuzorii care au contribuit la creşterea calităţii programelor.

„La final de an, dorim să ne ţinem promisiunea făcută în ianuarie. Am spus atunci că un maxim de eficienţă este un an fără amenzi şi că CNA va acorda premii de excelenţă televiziunilor şi radiourilor care înţeleg să-şi asume respectarea reglementărilor legale şi care fac ceva pentru educarea gusturilor publicului”, Preşedinte Laura Georgescu

În cadrul evenimentului va avea loc ceremonia de înmânare a Trofeelor şi a Diplomelor de Excelenţă posturilor de radio si televiziune.

Vom premia excelenţa în audiovizual şi vă invităm să fiţi alături de noi.

Biroul Comunicare şi Relaţii cu Publicul

Pentru confirmări sau alte detalii vă stăm la dispoziţie la Biroul de Comunicare : e-mail comunicare cna.ro sau la numărul de telefon : 021.305.53.42