Extras din procesul verbal al şedinţei de marți, 19 noiembrie 2013, ora 10.00.

Şedinţa s-a desfăşurat în prezenţa următorilor membri ai Consiliului : Viorel Vasile Buda, Monica Gubernat, Christian Mititelu, Răsvan Popescu, Lorand Turos, Narcisa Iorga, Valentin Alexandru Jucan, Cristina Trepcea, Radu Călin Cristea.

20.11.2013


envoyer l'article par mail title=

 A. Angajamentul oficial al C.N.A. de a găzdui Reuniunea EPRA din octombrie 2014. Consiliul a aprobat în unanimitate organizarea în anul 2015 a Reuniunii EPRA în România (dl. Valentin Alexandru Jucan nu a fost prezent în momentul votului)

 B. Discuții cu privire la desfășurarea concursului de acordare licențe radio generaliste începând cu data de 25.11.2013.

  • Referitor la frecvențele Radio Guerrilla, scoase la concurs - Consiliul a hotărât cu 7 voturi pentru și 1 vot împotrivă (dl. Christian Mititelu/dl. Valentin Alexandru Jucan nu a fost prezent în momentul votului), amânarea concursului pentru aceste frecvențe, până se vor lămuri aspectele juridice.
  • Consiliul a hotărât în unanimitate aprobarea procedurii propuse de Biroul Licențe Autorizări, Varianta I, pentru frecvențele generaliste : societățile înscrise se vor prezenta o singură dată și vor susține proiectele depuse pentru toate frecvențele la care s-au înscris. Concursul se va desfășura în perioada 25 – 28.11.2013.

 C. Concurs de acordare licențe audiovizuale pentru radiodifuziune (servicii de programe tematice)

 Au fost audiate societățile :
 S.C. Coco Torana Invest SRL Sângeorz Băi, S.C. Dream Radio SRL București, S.C. Global Media Expert SRL București, S.C. Grupul Media Camina (G.M.C.) SRL București, S.C. Maria Radio Erdely SRL Oradea, S.C. Media Ten Productions SRL Suceava, pentru toate frecvențele la care acestea s-au înscris.
 Rezultatul final al votului va fi dat în ședința de joi, 21.11.2013.