Proiect de decizie pentru completarea Deciziei Consiliului Național al Audiovizualului nr. 220/2011 privind Codul de reglementare a conţinutului audiovizual, cu modificările și completările ulterioare, cu mențiunea privind transpunerea normelor Uniunii Europene

CNA supune consultării publice Proiectul de decizie pentru completarea Deciziei Consiliului Național al Audiovizualului nr. 220/2011 privind Codul de reglementare a conţinutului audiovizual, cu modificările și completările ulterioare, cu mențiunea privind transpunerea normelor Uniunii Europene


envoyer l'article par mail title=

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, cu modificările și completările ulterioare, Consiliul Naţional al Audiovizualului supune consultării publice Proiectul de decizie pentru completarea Deciziei Consiliului Național al Audiovizualului nr. 220/2011 privind Codul de reglementare a conţinutului audiovizual, cu modificările și completările ulterioare, cu mențiunea privind transpunerea normelor Uniunii Europene, astfel cum a fost votat în şedinţa Consiliului din data de 29 noiembrie 2023.

Observaţiile şi recomandările pot fi transmise, prin poştă sau pot fi depuse direct la registratura CNA, până cel târziu vineri, 8 decembrie 2023.

Observaţiile şi recomandările pot fi transmise și prin fax la numărul 021.305.53.54 sau prin e-mail pe adresa cna cna.ro.

PDF - 275 ko
Proiect decizie Completarea Deciziei CNA nr. 220_2011 Mentiune de transpunere