COMUNICAT DE PRESĂ

11.12.2013


envoyer l'article par mail title=

PRIVIND ÎNTÂLNIREA DOAMNEI LAURA GEORGESCU , PREŞEDINTE CNA, CU DOMNUL VLAD ŢURCANU, PURTĂTOR DE CUVÂNT AL PREŞEDINŢIEI REPUBLICII MOLDOVA

JPG - 413 ko

Astăzi, 11 decembrie 2013, la sediul CNA, doamna Laura Georgescu, Preşedinte al Consiliului a avut o întâlnire cu domnul Vlad Ţurcanu, purtător de cuvânt al Preşedinţiei Republicii Moldova.

Domnul Ţurcanu, cunoscut jurnalist şi fost membru al Consiliului Coordonator al Audiovizualului din Republica Moldova s-a arătat interesat de schimbul de experienţă pentru pregătirea cadrului de reglementare din Republica Moldova în vederea aderării la UE.

Discuţiile s-au axat pe teme de interes comun referitoare la provocările actuale din domeniul serviciilor media audiovizuale, specifice perioadei de tranziţie la noile tehnologii digitale.

Alte subiecte abordate au fost legate de implicaţiile reglementărilor şi recomandărilor europene ce privesc domeniul audiovizual, în contextul obligaţiilor la nivel european.

De asemenea, doamna Laura Georgescu a făcut referire la preocuparea Consiliului Naţional al Audiovizualului pentru derularea unor proiecte ce au în vedere protejarea minorilor în programele audiovizuale şi a menţionat deschiderea pe care o are forul de reglementare din România pentru cooperarea bilaterală şi pregătirea liberei circulaţii a serviciilor media audiovizuale între cele două ţări.

Biroul Comunicare şi Relaţii cu Publicul

JPG - 445.7 ko

JPG - 420.3 ko

JPG - 344.3 ko