Extras din procesul verbal al şedinţei de joi, 17 februarie 2011, ora 10.00

Şedinţa s-a desfăşurat în prezenţa următorilor membri ai Consiliului : Răsvan Popescu, Ioan Onisei, Dan Grigore, Mihai Mălaimare, Attila Szasz, Constantin Duţu, Cristina Trepcea, Gelu Trandafir, Christian Mititelu.

18.02.2011


envoyer l'article par mail title=

1. Informări ale Serviciului Inspecţie :

În urma vizionării imaginilor şi a discuţiilor, Consiliul a hotărât în unanimitate sancţionarea postului cu amendă în cuantum de 5.000 lei.

  • TV Rădăuţi - reclamaţia nr.853/24.01

Consiliul a hotărât să se acorde drept la replică reclamantului.

Pentru postul Antena 1 Ploieşti, Consiliul a hotărât cu 8 voturi pentru şi 1 vot împotrivă (dl. Christian Mititelu) sancţionarea postului cu somaţie publică.

Pentru postul Televiziunea Prahova, Consiliul a hotărât în unanimitate sancţionarea postului cu somaţie publică.

2. Discuţii pe marginea propunerii Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă a Camerei Deputaţilor de modificare a Legii audiovizualului – adresa nr.C184/14.02.2011 de la Guvernul României/Departamentul pentru Relaţia cu Parlamentul.

Se va discuta noua formă de modificare propusă de către grupul de iniţiatori din Comisia de cultură a Camerei Deputaţilor, actuala formă fiind retrasă.

3. Solicitări modificare servicii programe şi schimbare denumire.

S-au aprobat.

PDF - 153.2 ko
Modificări servicii de programe TV

4. Solicitare cedare licenţă audiovizuală :

  • S.C. MG 99 SRL Roşiori de Vede către S.C. Topro SRL Roşiori de Vede pentru Radio Impact cu modificare servicii programe şi observaţii ale Serviciului Juridic.

S-a aprobat.

5. Diverse.

  • adresa nr.2371/17.02.2011 de la Fundaţia Culturală Remember Enescu – solicită promovarea în regim de campanie noncomercială acelei de-a patra ediţii a proiectului Turneul Naţional Stradivarius.

S-a aprobat.