Programul Uniunii Europene “Media 2007 - 2013”

21.10.2008


envoyer l'article par mail title=

Pe site-ul “MEDIA Desk România” este un “Apel pentru propuneri – EACEA/ 20/ 08 : Sprijin pentru difuzarea TV a operelor audiovizuale europene”.

Obiectivul principal al acestui apel de propuneri este promovarea difuzării transnaţionale a operelor audiovizuale europene realizate de companii independente de producţie, prin încurajarea cooperării între difuzori, pe de o parte, şi producatori independenţi şi distribuitori, pe de altă parte.

Această schemă de finanţare se adresează companiilor europene ale căror activităţi contribuie la realizarea obiectivelor de mai sus, în special companiilor independente de producţie TV.

Aplicanţii trebuie să aibă sediul social într-una din ţările următoare : ţarile membre ale Uninunii Europene, ale Spaţiului Economic European participând la programul MEDIA 2007 (Islanda, Lichtenstein, Norvegia), precum şi Elveţia şi Croaţia.

Opera audiovizuală propusă trebuie să fie o producţie independentă europeană de televiziune (ficţiune, animaţie sau documentar creativ), care implică participarea a cel puţin trei companii de difuzare din mai multe ţări participante în programul MEDIA.

Mai multe informaţii puteţi afla accesând link-ul : http://www.media-desk.ro/document.php?doc=20