Extras din procesul verbal al şedinţei de vineri, 28 decembrie 2012, ora 12.00

Şedinţa s-a desfăşurat în prezenţa următorilor membri ai Consiliului : Rasvan Popescu, Laura Corina Georgescu, Narcisa Iorga, Florin Gabrea, Cristina Trepcea, Valentin Alexandru Jucan, Vasile Buda, Lorand Turos, Monica Gubernat, Mihai Mălaimare.

04.01.2013


envoyer l'article par mail title=

Ordinea de zi a ședinței a avut ca subiect : alegerea președintelui și a vicepreședintelui C.N.A.

Pentru funcția de Președinte al C.N.A. și-a depus candidatura d-na Laura Corina Georgescu, iar pentru funcția de Vicepreședinte al C.N.A. și-au depus candidaturile dl. Răsvan Popescu și dl. Lorand Turos.

Consiliul a hotărît în unanimitate ca președinte de ședință să fie dl. Vasile Buda.

Votul, conform legii, a fost secret.

Votul pentru funcția de președinte : în urma exercitării votului, dintr-un număr de 10 voturi valabil exprimate, d-na Laura Corina Georgescu a obținut 9 voturi pentru și 1 vot împotrivă. Propunerea va fi trimisă, conform legii, pentru validare în Parlament.

Votul pentru funcția de vicepreședinte : în urma celor trei tururi de vot, niciuna din cele două propuneri nu a întrunit numărul legal de voturi pentru a fi aprobată.

În aceste condiții, conform art.16 din Regulamentul de Organizare și Funcționare al C.N.A., dl. Răsvan Popescu a fost propus pentru exercitarea funcției de vicepreședinte interimar. Cu 9 voturi pentru și 1 vot împotrivă dl. Răsvan Popescu a fost ales vicepreședinte interimar pentru un mandat ce va fi exercitat până pe data de 15.01.2013. În acest interval de timp procedura va fi reluată, cu depunere de candidaturi pentru funcția de vicepreședinte C.N.A.și organizarea ședinței de alegeri a acestuia.

Direcția Secretariat General a C.N.A. va duce la îndeplinire deciziile luate.