Revista Presei CNA, 3 Decembrie 2010

03.12.2010


envoyer l'article par mail title=

· ACTUALITATE

Avantajele televiziunii digitale
Autor : Bogdan Biszok
Capital

Interesul românilor pentru serviciile de televiziune digitală este din ce în ce mai mare, având în vedere avantajele comparativ cu televiziunea clasică analogică.

Ţara noastră ar fi trebuit să treacă la televiziunea digitală terestră în anul 2012, însă termenul a fost amânat de Guvern până în 2015, astfel încât va mai trece patru ani până când toţi românii vor putea avea acces la televiziune digitală. Citeşte tot articolul.


Pe scurt : Sorin Oancea - 50% in firma care va opera B1 TV. Televiziunea lui Honorius Prigoana s-a lansat oficial. Creatia McDonald’s - la TBWA
de V.O.
HotNews.ro

Sorin Oancea, ex-Intact, detine jumatate din compania care va opera postul B1 TV de la inceputul anului viitor, scrie paginademedia.ro. Televiziunea de stiri Romania Ta, controlata de Honorius Prigoana si lansata pe 1 decembrie, este disponibila pentru moment abonatilor AKTA si ai unor operatori de cablu mici din tara. Iar McDonald’s Romania anunta ca agentia TBWA a castigat licitatia pentru contul sau de creatie. Citeşte tot articolul.


AUDIENŢE : Prima TV urcă seara pe locul trei. Posturile de ştiri mai cad puţin
de : Petrişor Obae
Pagina de media

Noiembrie continua trendul de consum TV din luna octombrie. Posturile generaliste continua sa creasca seara, in timp ce consumul de stiri scade usor.

In luna noiembrie, seara este a posturilor generaliste. De remarcat urcarea Prima TV pe locul trei, in locul TVR 1, in Prime Time.Antena 3 si Realitatea TV mai coboara un loc. Citeşte tot articolul.


· DIVERSE

SUA : Un realizator radio conservator ofera 50.000 de dolari pentru informatii ce vor duce la capturarea « teroristului » Julian Assange
de A.N.
HotNews.ro

Un realizator american de emisiuni radiofonice a anuntat ca ofera 50.000 de dolari pentru informatii credibile ce vor duce la capturarea fondatorului Wikileaks, Julian Assange, relateazaRBR.com. « Assange este un terorist, un combatant inamic si trebuie sa fie tratat ca atare », a scris Todd Schnitt pe pagina sa de internet.

Schnitt, care este republican declarat, a cerut ascultatorilor sai sa trimita informatii la adresa de email schnittshow aol.com. Citeşte tot articolul.