COMUNICAT în completarea Instrucțiunii CNA nr. 1 din 10.03.2020 pentru stabilirea unor măsuri cu caracter temporar privind depunerea documentelor prin metode de comunicare la distanță

12.03.2020


envoyer l'article par mail title=

În contextul măsurilor adoptate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență pentru limitarea riscului de răspândire a infecției cu Coronavirus, activitatea de relaționare cu publicul a Consiliului Național al Audiovizualului se va face on-line sau prin fax, prin poștă ori firme de curierat.

Astfel, sesizările sau petițiile pot fi transmise CNA prin intermediul formularelor postate pe site (http://www.cna.ro/PORTAL-PETI-II-adresate-CNA.html).

De asemenea, pot fi transmise solicitări de informații de interes public, cereri sau orice alte recomandări pe care intenționați să le adresați instituției noastre prin e-mail (cna cna.ro), prin fax (021.305.53.54), prin poștă sau prin servicii de curierat (București, Bulevardul Libertății nr. 14, sector 5, cod 050706).

Începând cu data de 12.03.2020, documentele aprobate de CNA pot fi transmise în format electronic la solicitarea titularului licenței audiovizuale/avizului de retransmisie/deciziei de autorizare.

Vă informăm că, în această perioadă, se suspendă programul de audiențe până la o dată care va fi comunicată ulterior.

Vă mulțumim pentru înțelegere !

Biroul Informare și Relații Publice